top of page

6 DŮVODŮ, PROČ ZROVNA JÁ



Proč by lidé měli volit právě mě?

Protože jsem jediný kandidát, který se téměř dvě desítky let potkává s občany a řeší to, co je trápí. Právě toto lidé ve volbách oceňují, za což bych jim rád poděkoval. Druhý důvod, proč volit mě, je ten, že už před volbami jsem získal nejširší podporu nejen stran, ale i hnutí, spolků a významných osobností v našem regionu. Jejich důvěra mě zavazuje. V Senátu by měli být lidé s velkými životními zkušenostmi. Kandiduji proto, že bych chtěl využít svých zkušeností ze školství, z řízení samosprávy, z politiky, z mé práce ve prospěch občanů, podnikatelů, obcí i škol. Rád bych dokázal, že politika se dá dělat slušně a poctivě.


Co bych v případě zvolení udělal jako první?

Upřímně, vzal bych svoji manželku, dcery a celou rodinu na dobrou večeři. Proč? Protože mě teď kvůli kampani doma skoro neviděli. No a v Senátu bych předložil změnu zákona o chovu psů a zvířat. Zasadím se o to, aby byly hrazeny i moderní způsoby léčby, které přinášejí až neskutečně dobré výsledky.

Jak bych chtěl zvýšit důvěryhodnost Senátu?

Chci se postarat o to, aby lidi u nás věděli, o čem Senát rozhoduje. Nemám žádný zkratkovitý recept, protože neexistuje. Cesta je v zodpovědné a poctivé práci. Tak jsem to měl nastaveno ve škole, v práci poslance, a tak to mám nastaveno i ve funkci starosty obce.

Se kterým hnutím nebo politickou stranou bych rozhodně nespolupracoval?

S KSČM, SPD a ANO. S populisty a xenofoby si nedokážu představit rozumnou spolupráci.

Co bych konkrétně udělal pro zlepšení politické kultury v ČR, tedy nejen v Senátu?

To, co dělám celý život. Měli bychom se chovat k lidem tak, aby oni neměli důvod se k nám chovat špatně. Nejen doma, ale i v Senátu, Poslanecké sněmovně, všude. Do politiky se prostě musí vrátit slušnost.

Budu se v případě zvolení věnovat senátorské práci naplno nebo se budu věnovat i jiným aktivitám?

Budu pokračovat v rozdělané práci, v ochraně zvířat, pomoci handicapovaným a péči o staré lidi. To všechno nejen v rámci Senátu. A ano, pokud dostanu důvěru v mých Bolaticích, rád bych i v dalším období starostoval.

 

Zapojte se přímo do kampaně i Vy: https://www.herbertpavera.cz/zapojte-se

834 zobrazení0 komentářů
bottom of page