top of page

Dveře máte u mě otevřené


Již do voleb jsem šel s tím, že chci o své práci informovat voliče. I proto jsem včera otevřel v Opavě na Dolním náměstí regionální senátní kancelář. Chtěl bych tak nejen přispět k informovanosti o práci v Senátu, ale také pomáhat lidem řešit jejich každodenní problémy. Proto bude v nejbližší době v mé kanceláři k dispozici bezplatné právní poradenství, které by mělo pomoci řešit lidem některé nesnadné problémy, se kterými by si sami neporadili či na jejich řešení neměli finance.

Jsem moc rád, že včera přišli na slavnostní otevření představitelé státních institucí a významných organizací jako například Zdeněk Šiška ze Státního pozemkového úřadu a Lumír Juroš za Agrární komoru či významní regionální podnikatelé. Je třeba debatovat nejen o zastupování regionu na celostátní úrovni, ale hlavně o roli Senátu jako takového.

Jak jsem totiž již mnohokrát řekl, spousta lidí považuje Senát za zbytečnou instituci, přitom plní opravdu důležité úkoly. Přesvědčil jsem se o tom hned při minulé schůzi pléna. Rád bych navázal na práci svého předchůdce a svůj mandát vykonával opravdu svědomitě a lidem dokázal, že i politika se dá dělat slušně a poctivě.


Otevření kanceláře se také samozřejmě zúčastnili podporovatelé z kampaně či například členové koalice „Společně pro Opavsko,“ za kterou jsem kandidoval do Senátu. Předseda oblastního sdružení ODS Radek Kaňa a místopředseda Soukromníků Petr Thaisz se mnou debatovali o budoucnosti pravice. Je to jasný důkaz, že naše koalice nebylo spojení jen pro volby, ale budeme i nadále spolupracovat na rozvoji našeho regionu.

Na závěr kanceláři i mé práci senátora požehnal opavský děkan Jan Czudek. Kancelář najdete na Dolním náměstí 17/9 v Opavě, kde je možné po předchozí domluvě s regionálním asistentem sjednat se senátorem setkání nebo požádat o právní poradenství Budu se na Vás těšit!

Herbert Pavera

Regionální asistent: Ing. Radek Kotík, Ph.D.​ radek@herbertpavera.cz +420 603 257 303


138 zobrazení0 komentářů
bottom of page