top of page

JEDEN ROK PRO OPAVSKO, HLUČÍNSKO A VÍTKOVSKO

Tak to je JEDEN rok. Jeden rok od chvíle, kdy jsem díky Vám a Vaší důvěře slavnostně složil slib na první schůzi Senátu. Ve volbách jsem Vám ale také slíbil, že bude Opavsko, Hlučínsko a Vítkovsko opravdu slyšet. Dneska bych Vám chtěl poprvé "složit účty". Senát totiž není zbytečný, jen se musíme bavit o tom, co v něm kdo dělá

Kdyby ste si teď řekli, proč ten Herbert neřešil něco jiného, tak mi to hned teď napište, protože ještě pořád mám možnost věnovat se i dalším věcem.


Tento měsíc byl ve znamení velkého výročí a oslav. Nikdy nezapomenu na svou první cestu do Říma s tisíci poutníky, kteří jeli uctít naši svatou Anežku Českou a dokonce jsem mohl potřást rukou papeži Františkovi. Na naši cestu navázaly oslavy 17. listopadu a o pár dní později jsem byl na sněmu TOPky zvolen místopředsedou. Byl to měsíc plný zážitků, ale teď přijde, věřím, klidný adventní čas.


Prožijte ho v klidu a s radostí.

Váš Herbert Pavera


NÁRODNÍ POUŤ DO ŘÍMA

Setkání s papežem Františkem byl jeden z nejsilnějších okamžiků v mém životě.



OSLAVY 17.LISTOPADU

Přátelé, přiznám se, že jsem měl trochu obavy, jaká bude oslava 17. listopadu. Dnes jsem hrdý, když se dívám, kolik lidí si váží svobody.



PRVNÍ ROK V SENÁTU

Koukněte, komentujte a prosím sdílejte, protože Senát není zbytečný, jen se musíme bavit o tom, co v něm kdo dělá. 



NOVĚ MÍSTOPŘEDSEDOU TOP 09

Neuvěřitelně si vážím té důvěry, kterou ve mě vložili delegáti našeho sněmu. Děkuji vážně moc. Každý, kdo mě zná, ví, že se snažím lidi spojovat, a ne rozdělovat.


18 zobrazení0 komentářů
bottom of page