top of page

Pevné zdraví a hodně úspěchů

Je nejvyšší čas popřát Vám klidné Vánoce a také Vám upřímně poděkovat za to, že jste byli mými čtenáři a pomáháte mi dávat zpětnou vazbu na to, co na radnici i v Senátu děláme.


Na Štěpána do naší země dorazí první symbolická dávka očkování proti Covid19, nemoci, která definovala rok 2020 a která způsobila celou řadu starostí na celém světě. Dost lidí teď řeší, zda se nechá naočkovat a zda to není nebezpečné. Možná Vám pomůže tento odkaz na krátké video s vysvětlením, jak vakcína funguje. Možná se Vám bude hodit pro někoho, kdo má obavy, protože v takové situaci jsme jako společnost, jako lidstvo poprvé.

Jak víte, poslední dny jsem strávil v karanténě s negativním testem, takže očkování určitě rád využiji. Tohle je cesta, jak skončit se všemi obavami, když s někým promluvíte bez roušky... Takže Vám přeji, aby rok 2021 byl vlastně úplně normální a obyčejný, se spoustou akcí i milých setkání, protože toho extrému jsme si užili až dost.


Váš Herbert Pavera Senátor na Opavsku, Hlučínsku a Vítkovsku



Když už jsem byl v té karanténě, tak jsem alespoň trošku pomáhal doma s pečením vánočního cukroví. Vlastně jsem jen pomlel ořechy!



Dobrovolné a bezplatné očkování proti koronaviru v Senátu schváleno. Často slýchávám, že se lidé bojí, ať se prý nechám naočkovat sám. A víte co? Já se naočkovat nechám! Proč?

17 zobrazení0 komentářů
bottom of page