top of page

Tohle jsou první volby, které mohou skončit tím, že...

Nejsou všechny ty předvolební emaily nošením dříví do lesa? Nepochybuji o tom, že se všichni k volbám chystáte a že víte, že termín je v pátek 8. října odpoledne a v sobotu 9. října především dopoledne. Přesto mi prosím věnujte ještě minutu.

Bude to znít možná naivně, ale v neděli se můžeme probudit do země, kde můžeme věřit ve slušnou politiku. Můžeme mít slušného premiéra bez kauz. Vzdělaného pána, který bude reprezentovat naši zem.

Můžeme mít politiky, kteří se pustí do řešení dluhů, které tu minulé vlády zanechaly. Bez populismu. No aspoň bez takové míry populismu, že by ohrozila občany naší země na životech, jako se stalo během pandemie. Všichni tu změnu potřebujeme. Víme, proč ji chceme. Tak udělejte to nejmenší - obvolejte svou rodinu - hlavně ty, kteří se volbám vyhýbají a teď je tam vemte. Vždyť tohle jsou první volby, které mohou skončit tím, že komunisté už nebudou v Poslanecké sněmovně.

Váš Herbert Pavera Senátor na Opavsku, Hlučínsku a Vítkovsku



Stát jí nechce přiznat ani plný důchod, ani rehabilitační pobyt. A tak se oba ještě s dalšími lidmi pustíme do přesvědčování ministrů i úředníků.



Každé pondělí v čase 13:00 - 15:00 v mé senátní kanceláři na Dolním náměstí 17/9 v Opavě.



Potkat se s panem předsedou Senátu Vystrčilem byla taková třešnička na dortu při dnešní návštěvě studentů ze Střední školy hotelnictví a služeb a Vyšší odborné školy z Opavy.



Odměny vítězkám letošní velké letní soutěže se senátorem předány. A ještě jednou děkuji všem, kteří se zapojili do putování po našem krásném regionu.

8 zobrazení0 komentářů
bottom of page