top of page

POZVÁNKA NA OSLAVY HLUČÍNSKA DO SENÁTU

Vážení přátelé, dneska máme důležitější téma, než je jen politika nebo Senát. Začalo to před pár týdny a bude to trvat až do konce roku - naše Hlučínsko slaví 100 let a to se musí nejen oslavit, ale přímo prožít. Přichystal jsem Vám odkazy k tomu, co už bylo:


  • Na oslavách 100 let Hlučínska samozřejmě nechyběly krásné kroje - koukněte sami.

  • Kulatých 100 let ale brzy oslaví i hlučínské gymnázium - momentka ze studentské konference.  Hlavních oslav se dočkáme už 18.-20. září 2020.


Hlavně Vás chci pozvat na oslavy, které proběhnou v neděli 24. května ve Valdštejnské zahradě v Praze. Hlučínsko se společně s Opavskem a Vítkovskem představí i na expozici o těchto regionech, která bude od 26. května k vidění v Senátu. Tak si uložte ten datum už teď!


Ono to vypadá, jako by nebylo nic jiného než tohle jubileum, ale, vážení přátelé, je. Bolatičtí bobři přichystali nové číslo a vpadli na parkety nejednoho plesu. Nový tanec jsme pojmenovali “Mažoretky revival”.

Slíbil jsem, že to dnes nebude o politice, takže to vyřeším pár odkazy na můj Facebook. Koukněte a klidně mi napište, pokud byste se chtěli dozvědět více.


Váš Herbert Pavera Senátor na Opavsku, Hlučínsku a Vítkovsku



ANKETA: DVOJÍ KVALITA POTRAVIN A jak to vlastně vidíte vy? Měl by stát více dohlížet na kvalitu potravin, nebo je to teď všechno v pořádku a nesetkáváte se s méně kvalitními potravinami?   Nezapomeňte hlasovat na mém Facebooku.


FOTBALOVÝ TURNAJ MINIŽÁKŮ Samozřejmě se nehrálo o nic menšího, než o "Pohár starosty obce Bolatice". Velká gratulace klukům ze Slavkova za parádní výkon.


TICHÁ VZPOMÍNKA NA JANA ZAJÍCE Nezapomínejme prosím na jeho slova, která napsal v dopise na rozloučenou: "Nedělám to proto, že by mne omrzel život, ale právě proto, že si ho až příliš vážím. Svým činem ho snad zajistím lepší. ".


ZPÁTKY ZA KATEDROU, TENTOKRÁTE V OSTRAVĚ Co vám budu povídat, úplně jsem se vrátil do svých mladých učitelských let. A víte, z čeho jsem byl nejvíce nadšený? Studentský klub uspořádal debatu pro studenty v jejich volném čase. A přišlo jich přes 20.

24 zobrazení0 komentářů
bottom of page